Zoeken naar zwembad

zwembad
Leids Water Leids Water.
Zwembad De Zijl bestaat uit een wedstrijdbad, met een 25 meter bassin waar je heerlijk banen kunt zwemmen en een verwarmd instructiebad voor de groepslessen, en een recreatiebad met in de zomer ook het buitenbad. De allerjongsten kunnen in het peuterbad spelenderwijs watervrij worden.
Zwembaden Gemeente Oldambt.
Binnen in het zwembad kijken? Voor een virtuele rondleiding in onze overdekte zwembaden kunt u via Google Maps een kijkje nemen.: rondleiding zwembad de Watertoren. rondleiding zwembad de Hardenberg. Lees hier meer over de Licentie Zwem-ABC! Kinderfeestjes Verenigingen Gedragscode Zwembaden.
Zwembad Son Welkom.
Zwembad Son beschikt over een 25-meter bad en een instructiebad, waar je heerlijk kunt zwemmen en actief kan bewegen. In het zwembad kun je diverse zwem en groepslessen volgen voor volwassenen en jeugd. Het water van het zwembad komt uit de eigen waterbron.
Zwembad, bieb en bios: hoera, ze zijn weer open! Rijnmond.
Deel dit artikel.: Zwembad, bieb en bios: hoera, ze zijn weer open! In het zwembad op de Sportboulevard mag weer gezwommen worden. Na twee weken sluiting om het aantal coronabesmettingen te laten dalen, zijn ze vanaf vandaag weer open. Musea, bioscopen, zwembaden, seksclubs, casino's' en bibliotheken.
Home Zwembad De Planeet.
Wat deze fitness bijzonder maakt is de combinatie met het zwembad. Je traint je lijf op verschillende manieren en dat is zeer effectief. Als kinderen 45, jaar zijn, mogen zij beginnen met de echte zwemlessen. Ook bij de Planeet leren kinderen voor het Zwem-ABC.
Bosbad.
Zelfs rolstoelen en brancards kunnen het water in en er zijn extra ruime kleedkamers. Verenigingen, instellingen voor onderwijs en gezondheidszorg kunnen delen van het zwembad huren. Ook voor kinderfeestjes kunt u bij het Bosbad terecht. De feestvierders krijgen een eigen tafel in sportcafe Spetters.
Nieuw Unicum Zwembad.
Nieuw Unicum beschikt over een uiterst modern zwembad met uitstekende faciliteiten, helemaal geschikt gemaakt voor mensen met een lichamelijke beperking. Het overdekte zwembad beschikt over een plafondtillift van de kleedkamer tot in het zwembad, badrolstoelen en badbrancards om te douchen, een aparte doucheruimte en aangepaste toiletten.
Zwembad De Koog Grand Hotel Opduin Texel.
Helaas mogen het zwembad, de sauna, de fitnessruimte en de schoonheidssalon van de overheid niet open blijven en zijn deze in ieder geval tot 19/01 gesloten. Helaas mogen het zwembad, de sauna, de fitnessruimte en de schoonheidssalon van de overheid niet open blijven en zijn deze in ieder geval tot 19/01 gesloten.
Zwembad De Krim op Texel.
Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à 225, p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v.
Malkander.
Er wordt aangepast zwemles gegeven i.v.m. Reserveer hier een tijdsblok ticket voor binnen of buiten banenzwemmen via de infoblokken. Bekijk hier de AquaSporten en reserveer direct je plek via de infoblokken! Reserveer je ticket voor recreatief zwemmen via de infoblokken.

Contacteer ons