Meer resultaten voor houten

houten
Houten Abrona.
40 jaar Abrona. Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Missie en kernwaarden. Visie op Ondersteuning. Verhalen over Abrona. Locaties in de provincie Utrecht: Houten. In Houten heeft of biedt Abrona de volgende woon of dagbestedingslocaties, activiteiten of begeleiding thuis.: 3712 XA Huis ter Heide.
Kinderdagverblijf en BSO Houten Kindergarden Kinderopvang.
We hebben er twee vestigingen: Houten Draaibrug en Houten Tuibrug. De vestiging aan de Draaibrug is een kinderdagverblijf. De Tuibrug vlakbij richt zich op buitenschoolse opvang BSO: een ontspannend en leerrijk avontuur voor kinderen van alle leeftijden met onder meer Kids keuken, Hoe?
Houtens Muziek Collectief Muziekschool Houten. Houtens Muziek Collectief Muziekschool Houten.
Bij de Pop en Jazzschool Houten kun je muziekles krijgen in een band! Weer een mooi initiatief van het HMC! Steun de muziek in Houten! Wordt u onze vriend? Draagt u het Houtens Muziek Collectief HMC een warm hart toe?
Winkel detail Welkoop.
Di 0900: tot 1800.: Wo 0900: tot 1800.: Do 0900: tot 1800.: Vr 0900: tot 2000.: Za 0900: tot 1700.: Op dit moment zijn er geen activiteiten. 3995 AA, Houten. 030 635 02 64. Online bestellingen: ophaalpunt. Online bestellingen: thuisbezorgen.
Onderwijs On Stage.
De deelnemende scholen achten de situatie rondom het coronavirus te onvoorspelbaar en hebben om die reden besloten om Houten On Stage uit te stellen naar schooljaar 21-22. Volgend jaar zijn we er hopelijk weer, met rode loper en ballonnen, want denken over je toekomst mag een feest zijn.
Jong in Houten van Houtenco.
Deel je idee en/of steun er één. Laat je zien in Houten en blijf op de hoogte. Huis van Houten. Naast Station Houten. 030 70 01 500. Wie zijn wij. Wie we zijn. Vrijwilligers bij van Houtenco. Jong in Houten.
Houten.
Begroting 2021 vastgesteld! In de raadsvergadering dd 27 oktober 2020 is de Begroting 2021 van de gemeente Houten vastgesteld. De raad van Houten. 13 november 2020. Marian Aanen verlaat Houtense CDA fractie. Met het volgende bericht heeft het Bestuur van de Houtense CDA afdeling gisteren bekend gemaakt dat Marian Aanen de.
Chinees Sushi restaurant Ming Ming Houten Kom gezellig bij ons eten of laat je Chinese maaltijd sushi bij je thuisbezorgen Online bestellen bezorgen.
Ming Ming Houten en Maarssen. Chinees Sushi Restaurant Ming Ming is gelegen aan het knusse winkelcentrum Het Rond te Houten en winkelcentrum Bisonspoor te Maarssen. De traditionele Chinese keuken is in een nieuw jasje gegoten en heeft haar assortiment uitgebreid met heerlijke Sushi Sashimi!
Houten www.daka.nl.
In de regio is dit dé winkel om aankopen te doen op het gebied van Hockey, Tennis, Voetbal en Fitness. Ook heeft DAKA Houten, gelegen in hetzelfde complex als Bever en Frans de Witte, een ruim assortiment aan scherpgeprijsde outdoor artikelen.
Sociaal Domein Sociaal Team Houten.
VOOR INWONERS VAN DE GEMEENTE HOUTEN MET MULTIPROBLEMATIEK Als u met meerdere problemen tegelijk te kampen heeft op het gebied van inkomen, werk, wonen, gezondheid, veiligheid en/of schulden. En als het niet lukt om voor u een passende oplossing te vinden.

Contacteer ons